Διεθνής  Εμπορική  Έκθεση  για  την  Αρχιτεκτονική Κτιρίων και την Τεχνολογία Φωτισμού

Η διεθνής εμπορική έκθεση για την Αρχιτεκτονική Κτιρίων και την Τεχνολογία Φωτισμού Light+Building, θα λάβει και πάλι χώρα στις 18-23 Μαρτίου 2018 στην Φρανκφούρτη, καθώς η απόλυτα επιτυχημένη πορεία της δικαιολογεί και την εξαήμερη διάρκεια της.

 

Φωτισμός, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικά συστήματα, αυτοματισμοί κτιρίων, σε συνδυασμό με αρχιτεκτονικά συστήματα, θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Light+Building 2018, όπου και θα παρουσιαστεί πληθώρα προϊόντων, προτάσεων και λύσεων που αφορούν όλο το φάσμα του κλάδου. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι «τεχνολογίες ασφαλείας» και «τεχνολογίες δικτύου», ο κλάδος ηλεκτρολογικού υλικού, καινοτόμα προϊόντα αυτοματισμού με δυνατότητες κοινής πορείας με τη συμβατική διαδικασία μείωσης του πρακτικού κόστους των κτιρίων, καθώς και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τομέας αρχιτεκτονικών συστημάτων, ιδιαίτερα όσον αφορά την κατασκευή κτιρίων επαγγελματικής στέγασης, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού. Η εκτεταμένη προσφορά προϊόντων της Light+Building αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μηχανικούς, σχεδιαστές καθώς και ηλεκτρολόγους και τεχνίτες.

 

Η διοργάνωση της Light+Building το 2016 κατέγραψε  νεά αύξηση ρεκόρ! Συνολικά, περισσότεροι από 2.600 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 216.000 επισκέπτες , που ήρθαν στην Φρανκφούρτη για να δουν τρεις διαφορετικούς τομείς σε μία διοργάνωση..

 

Οι ποικίλες ειδικές εκδηλώσεις, που θα διεξαχθούν παράλληλα με τηνLight+Building, ολοκληρώνουν την επιτυχημένη επίσκεψη στην έκθεση. Έτσι, για  παράδειγμα, οι εκθέτες της Luminale, ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ φωτισμού στον κόσμο, θα παρουσιάσουν σε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο την αποδοτικότητα των προϊόντων τους στους τομείς φωτισμού κτιρίων, εγκατάστασης φωτισμού και ήχου σε πλατείες, λιμάνια, πάρκα και μουσεία, ενώ σχεδιαστές και καλλιτέχνες ειδικευόμενοι στον φωτισμό θα παρουσιάσουν εφαρμογές φωτισμού μέσα στην πόλη. Επίσης, στα πλαίσια του Building Performance Congress, ειδικοί του κλάδου θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις στον τομέα φωτισμού, ηλεκτρολογικού υλικού & αυτοματισμού κτιρίων, ενώ μία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα απονείμει το βραβείο Design Plus με κριτήριο την τεχνολογία, το σχέδιο, την προστασία του περιβάλλοντος και τις πρακτικές εφαρμογές.

 

 

Τα προϊόντα που θα εκτεθούν στην Light+Building 2018 είναι:

ü  Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, αυτοματισμοί κτιρίων

ü  Αυτοματισμοί κτιρίων και σπιτιού

ü  Συστήματα φωτισμού και αξεσουάρ/LED

ü  Τεχνικός φωτισμός και φωτιστικά, στα κτίρια

ü  Εξωτερικός φωτισμός δημοσίων χώρων

ü  Αρχιτεκτονικός φωτισμός και σχέδιο

ü  Διακοσμητικός φωτισμός (μοντέρνος, κλασικός και παραδοσιακός σχεδιασμός

 

Για όσες εταιρίες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες για πρώτη φορά σας επισυνάπτουμε ενα request sheet το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και το οποίο δεν είναι δεσμευτικό!

Επίσης σας επισυνάπτουμε και τα κόστη συμμετοχής για το 2018 όπου μπορείτε να δείτε πως για αιτήσεις που θα παραληφθούν μέχρι και 17 Ιανουαρίου 2017 υπάρχει σημαντική έκπτωση στο κόστος ενοικίασης εκθεσιακού χώρου!

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας,

 

Με εκτίμηση,

 

 

Petros Kravaritis

 

MesseFrankfurt Sales Partner Greece/Cyprus

3 Kivelis str & Perikleous

15344 Gerakas

Athens – Greece

 

Tel +302106410405

Fax +302106410602

www.messefrankfurt.gr