logo

 Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

 Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, προς όλους τους Συναδέλφους, για να σας καλέσουμε στη Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Κ.Φ. και τις Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 06 Μαίου 2015  και ώρα 18.00 – 20.00, στον χώρο του  Σωματείου των Υδραυλικών (Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9).

Στο διάστημα της τριετούς θητείας του το Δ.Σ. έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση του Συλλόγου με νέα μέλη, την επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων, την βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών,  κατάφερε:

 • Να οργανώσει και να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της Ένωσης..
 • Να ψηφιοποιήσει όλα τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ.
 • Να ολοκληρώσει το νέο Site της Ε.Ε.Κ.Φ. www.lightingunion.gr έτσι, ώστε να υπάρχει ένα “access point” των μελών στο internet.
 • Να διοργανώσει κοινές συμμετοχές σε εκθέσεις του εξωτερικού, Μιλάνο 2013 και να εξασφαλίσει οικονομίες κλίμακας για τα μέλη της Ένωσης.
 • Να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που είχε υποστεί ο ιδιόκτητος χώρος της Ένωσης.
 • Να τακτοποιήσει όλες τις φορολογικές εκκρεμότητες και τους λογαριασμούς της Ενωσης προς τις ΔΕΚΟ.
 • Να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς Ε.Ο.Α.Ν και ΥΠ.Ε.Κ.Α για την αποσαφήνιση των ερμηνειών που προέκυπταν από τον νόμο της ανακύκλωσης, την εξειδίκευση του όρου «οικιακά φωτιστικά» και την τελική εξαίρεση αυτών μέχρι το 2018.
 • Να εξασφαλίσει την παράταση αποπληρωμής  των δανείων μέσω Τ.Ε.ΠΜ.Μ.Ε.για τα μέλη της Ένωσης.
 • Να ενοικιάσει τον ιδιόκτητο χώρο της Ένωσης προκειμένου να υπάρχει ένα σταθερό έσοδο.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί δυναμικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ενεργή συμμετοχή περισσότερων μελών, οι προτάσεις και οι  ιδέες για νέες δραστηριότητες, θα βοηθήσουν την  Ε.Ε.Κ.Φ να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας, ιδιαίτερα στο σημερινό απαιτητικό οικονομικό,  επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν, την  Τετάρτη 06 Μαίου 2015  και ώρα 18.00 – 20.00,  στον χώρο του  Σωματείου των Υδραυλικών (Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9).

θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της  Ε.Ε.Κ.Φ. και οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας ΟΒΣΑ.

Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός και ο οικονομικός προυπολογισμός για την περίοδο 2015-2016, όπως προβλέπει το Καταστατικό της Ένωσης.

Όσοι από εσάς θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας ΟΒΣΑ, θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε το αργότερο μέχρι και τις 1 Μαΐου 2015, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • email στο info@lightingunion.gr
 • συνεννόηση με την κα Ασημομύτη Δέσποινα- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων (τηλ,6944666322.), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Στη Γενική Συνέλευση παρευρίσκονται και ψηφίζουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της Ένωσης.

Αυτό προυποθέτει την ανανέωση της οικονομικής συνδρομής τους, η οποία στοιχίζει 30 ευρώ και αφορά τις περιόδους  2015, 2016 και 2017.

Αυτή η ανανέωση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης πριν τις εκλογές.

 

Η πορεία της ένωσης εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, τα μέλη της.

Σας περιμένουμε όλες και όλους τη Τετάρτη 06 Μαίου 2015  για να βρεθούμε πάλι μαζί και να πάμε τον Σύλλογό μας ένα βήμα πιο μπροστά!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Ε.Ε.Κ.Φ.

Ασημομύτη Δέσποινα

Γαρυφάλλου Εβίτα

Γαρύφαλλος Ιωάννης

Γρηγοράτος Σωκράτης

Ζαμπέλης Δημήτρης

Ζευκιλής Πάναγιώτης

Τσεμπερτζή Μαίρη

Ψαράκος Γιώργος

Ψαράκος Θανάσσης