Αγαπητά  Μέλη & Συνάδελφοι ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας  στην κοπή της πίτας του συλλόγου μας,  που είχε σκοπό και μόνο την  επαφή  και την επικοινωνία μεταξύ μας .

Σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα, σαν παλιοί καλοί φίλοι, μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές διασκέδασης, κεφιού αλλά και χρήσιμης επικοινωνίας, ανταλλάσοντας απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς για το αύριο που ξημερώνει.

Αγαπητοί Φίλοι, η  ενεργή συμμετοχή σας στον σύλλογο είναι αναγκαία και μπορείτε να την εκδηλώσετε μέσω e-mail  ή και με την προσωπική συμμετοχή σας στα ανοιχτά συμβούλια που γίνονται στην έδρα μας, κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα.

Πιστεύουμε ότι μόνο  η ομαδικότητα και η εμπιστοσύνη  μεταξύ μας θα μας δώσει  κουράγιο να αγωνιστούμε για τα προβλήματα μας .

Ο σύλλογος  χωρίς  ενεργά μέλη είναι μάνα χωρίς παιδιά και δεν θα έχει νόημα  ύπαρξης .

Θα ήταν λοιπόν κρίμα να μην κρατήσουμε ζωντανό ένα μέσο που θα το χρησιμοποιήσουμε σε κάθε ανάγκη μας .

Ας δούμε τον Σύλλογό μας σαν το δεύτερο επιχειρηματικό μας σπίτι.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, ενημερωθείτε για τα προβλήματα που τρέχουν, αφήστε το δικό σας μήνυμα ή προβληματισμό και προτείνεται την δική σας ιδέα, ώστε να κάνουμε αυτή την ιστοσελίδα ένα δυναμικό εργαλείο επικοινωνίας, έκφρασης και πληροφόρησης για όλους μας. https://www.lightingunion.gr

Ας θυμόμαστε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από όσα μπορεί να πετύχει ο καθένας μας μόνος του.

Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία αλλά και αντοχές!

IMG_0067

IMG_0096

IMG_0075

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του συλλόγου.